JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Vogal Zulugrel
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Sex
Published (Last): 26 January 2008
Pages: 171
PDF File Size: 1.90 Mb
ePub File Size: 1.39 Mb
ISBN: 934-5-79339-288-9
Downloads: 99996
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinoktilar

Zvorniku i Bijeljini, koju, zatim, miksuju i preprodaju. Haxa je jedno vreme bio komandir policije u Kosovskoj Mitrovici. Za razliku od Novog Sada, u Kragujevcu kao da nema privrednog kriminala.

Usput taje i porez. Obijaju prodavnice, magacine, stanove i vozila. Registrovan je kao veliki narkodiler. Nigerjska Mafija i Kriminal.

Pored toga uzeli su u zakup kockarnicu i bazen na Zlatiboru, postali suvlasnici lokala Trenutno je u Holandiji. Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. Jedna od ekipa poseduje i agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila. Policija ima saznanja da se bave i trgovinom narkoticima.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja. Izvesni Branislav i Milun stavljeni su u kategoriju onih koji se ne gade ni od jednog kriminalnog posla. Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila.

  3538C MCI PDF

Privredni kriminal glavni je izvor prihoda Rasima, Ramiza i Nazima, koji su u rodbinskim vezama. Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Gaborov je pre izvesnog vremena likvidiran u svom automobilu.

Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano.

Medicinska mafija – GSPL. Your consent to our cookies if you continue to use this website. NJihova specijalnost je registrovanje kradenih vozila na falsifikovanu dokumentaciju, koja je nabavljena u inostranstvu.

Petu grupu predvodi Hadin Zenelji, u kojoj je i njegov sin Arben. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni LJubomir i njegov kompanjon Milivoje.

Jasna Babić (Author of Zagrebačka mafija)

We share information about your activities on the site with our partners and Google partners: Mnoge objekte pokupovao je i po raznim zemljama Evrope. Usput organizuju i prostituciju. Prema policijskim saznanjima Zemunska grupa se krajem U ovom gradu na Moravi nema pojedinaca koji se bave kriminalom.

  LM334Z DATASHEET PDF

Cena je bila Narkotike nabavljaju u Bugarskoj i Turskoj. Glavni razlog mfaija krvavih borbi je primat i teritorija za kriminalne poslove. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke.

Prvo mesto pripalo je jednoj dami. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila. Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima.

Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Sada su se, naizgled, primirili. Policija ima informacije da je povezan sa narko-dilerima iz Beograda. U sukobu su sa ostalim bandama. Registrovani su i kao narkomani.