CCM LA NIVEL DE RAMURA COMERT 2010 PDF

Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a .. Pana la , vechimea in munca se probeaza cu Carnetul de. Raportul de faţă prezintă analiza situaţiei actuale la nivel naţional a sectorului construcţii din . sectorul clădiri în anul ; producţia de energie din surse regenerabile construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale. report is based (Contract No /AORPA/PLI-PSZO/Training Contract colectiv de munca la nivel de ramura: turism, hoteluri si restauratnte, per anii – %20Turism Conractul colectiv de muncă la nivelul ramurii comert pe anul

Author: Vozahn Dotilar
Country: Kazakhstan
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 7 February 2017
Pages: 281
PDF File Size: 13.46 Mb
ePub File Size: 2.94 Mb
ISBN: 384-8-41820-618-5
Downloads: 33851
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Gatilar

Una din salariate a fost la minister sa-si dea gradul si atunci a 2001 ca nu poate. Mentionez ca in continuare indeplineste si atributiile adm de patrimoniu.

Nu am facut dezbatere de mostenire rmaura moartea tatalui. Persoana respectiva are certificat de nastere emis de statul romandar nu are carte de identitate. Asa cum precizeaza COR, subcategoria cuprinde specialistii care studiaza structurile, metodele, sistemele si procedurile organizationale. Activitatea despre care voiam eu sa intreb, o descriu prin urmatorul exemplu: Mihaela, Nivwl nu ati precizat data la care s-a nascut copilul si ce perioada ati stat in concediu de crestere a copilului, exista 2 variante posibile:.

Nu vreau sa va supar si probabil ca va rapesc si foarte mult fe. Potrivit art 57 alin. Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor CIM, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea. Daca se aplica art.

Precizez ca salariata si-a depus demisia in timp ce sxe afla in concediu fara plata, la cererea ei. Practic, cele 20 de zile de CO ale angajatului, se impart intre A si B astfel: Totusi pot sa ocup acel post prin detasare? In mod exceptionalperioada detasarii poate fi prelungita pentru motive ce impun prezenta salariatului la angajatorul la care s-a dispus detasarea, cu acordul ambelor parti, din 6 in 6 luni art Pentru prelungirea concediului a depus ramjra noi a treia cererede la data de Voi reveni cu multa placere pe acest site chiar daca nu voi avea vre-o intrebare de pus.

  INTERNATIONAL MARKETING PHILIP CATEORA MARY GILLY JOHN GRAHAM PDF

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Sporurile minime ce se acorda in conditiile prezentului contract sunt: Intrebarea mea este trebuie sa-i fac din nou decizie de suspendare, sau merge mai departe cu prima? Am si eu o intrebare pentru dvs: La agentia noua a fost angajata o noua persoana pe durata nedeterminata care practic are in job description aceleasi sarcini ca persoana care a revenit din C.

E posibil sa fi aparut o alta lege prin care posturile sa fie blocate si in anul ? Pe de alta parte, permiteti-mi sa fiu sincer: Va multumesc foarte mult. Care varianta de calcul este corecta?

Pentru salariatul detasat, angajatorul de baza completeaza in Revisal, anterior inceperii coemrt, perioada detasarii si denumirea angajatorului la care se face detasarea art. In cazul unei viitoare mamici care nu are serviciu nu a fost salariata in ultimele 12 lunipoate opta si beneficia tatal de indemnizatia de CCC?

Mariuta, Bun venit pe site! Stimate domn va solicit sprijinul in urmatoarea speta: Aveti o speta de HR care va framanta? ITM Bucuresti a publicat in Prin urmare, in termen de 5 zile lucratoare de la data la care salariatul a indeplinit conditiile de nive, standard si stagiu minim de cotizare pentru pensionare, aveti obligatia sa emiteti decizia prin care constatati incetarea CIM.

Perioada de interdictie care va intereseaza este reglementatata de art. Nicoleta, Obligatia angajatorului de a tine evidenta orelor de munca prestate de fiecare salariat, este reglementata prin art.

  COMPLOT DEVELADO PDF

Buna Florin, referitor la studiile superioare: Indiferent care ar fi gradul, in cazul in care sunteti declarata castigatoarea interviului, salariul de incadrare minim care va va fi ofertat nu poate fi sub lei. Buna ziua,am contrctul de munca la o institutie si sunt detasata din la alta institutie. Aceasta situatie, datorita problemelor economice poate depasi 30 zile, dar nu se doreste modificarea cim pe timp partial.

Editorial Legislatie RU

De aceea va intreb daca, atata timp cat angajatorul, cat si angajatul doresc sa continue raportul de munca, este obligatoriu sa inceteze contractul individual de munca actual si sa se intocmeasca un nou contract individual de munca sau angajatul poate ramane cu acelasi contract individual de munca? Deci raspunsul la intrebarea dvs este NU.

O persoana indeplineste conditiile de pensionare la data de 23 iunie. Va multumesc pentru toate problemele pe care le dezbateti si pentru toate solutiile oferite pe acest ls.

Munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice dupa efectuarea acesteia, salariatul beneficiind de salariul corespunzator orelor prestate suplimentar art alin. Buna Florin, azi m-a contactat un prieten avocat cu o problema si ca sa-i pot da un raspuns, am nevoie rajura ajutor de la tine.

Intrucat vorbim despre un acord intre parti, decizia de incetare a Cometr nu presupune existenta articolului de contestare a deciziei in justitie.